Caresse Bodrum, bayramda misafirlerine unutulmaz deneyimler

İkonik gastronomi durağı Barbarossa Restoran hem yemek yerken hem de yemek sonrasına özel olarak hazırladığı eğlence programı ile misafirlerinin tatillerine keyif katıyor. Türkiye’de Rum taverna müziğine farklı bir bakış açısı getiren Gallis, 24 ve 30 Haziran tarihlerinde Barbarossa ’da sahne alırken sezon boyunca belirli akşamlarda da misafirlere unutulmaz müzikleriyle eşlik edecek. 

Yazın enerjisini ve bayram tatilinin keyfini Buddha- Bar Beach atmosferinde yaşamak isteyen misafirleri Ata Marin grubu tüm enerjisiyle karşılıyor. 28 Haziran’da sahne alacak Ata Marin grubu, gerçekleştirecekleri canlı performans ile büyüleyici bir geceye imza atmaya hazırlanıyor.  Lounge ve house türlerinin yerel müziklerle avangart bir şekilde derlenmesiyle yaratılan Buddha-Bar soundtracks’leri resident dj’ler tarafından Haziran boyunca misafirlere olağanüstü deneyim yaşatmaya devam edecek. 

Marine-friendly olarak nitelendirilen Caresse Bodrum’da, deniz ve tekne tutkunları için tüm detaylar eksiksiz sunuluyor. Caresse Bodrum’un eşsiz sahilinde, tekne tutkunlarının yatlarını bağlama imkanı tüm konforuyla misafirlere hizmet veriyor.