İstanbul Boğazı’na karşı lezzet ve aşk bir arada

Nite’da Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan masaları yıldızlar aydınlatıyor… İstanbul Boğazı’na nazır muhteşem panoramik manzarası eşliğinde romantik bir akşam yemeği için Nite doğru tercih oluyor. Şık ve zarif konseptini özel tatlar ile buluşturan Nite’da dünya mutfağından özgün yemekler, aromatik kokteyller ve fonda çalan keyifli müzikler ile unutulmaz bir gece yaşanıyor. 

Mimar Sinan’ın İstanbul’daki ilk hamam eseri ‘Olden 1545’ tüm ihtişamı ve büyüsüyle Sevgililer Günü’nde konuklarını tarihin derinliklerinde çok özel bir geceye davet ediyor. Benzersiz atmosferiyle zaman çizelgesinin durduğu, alternatif hikayelerin dokusundan kokusuna, ışığından havasına kadar şehrin tüm hücrelerine işleyen ve modern dünyanın masalsı görseliyle kayıtsız kalınamayacak şiirsel bir mekana dönüşen Olden 1545, aşka şahitlik etmeye hazır.‘Olden 1545’in Büyülü Atmosferinde Aşk…

Lezzetli Yemekler Eşliğinde Özel Bir Gece İçin ‘Mesai Karaköy’

Tarihi yarımadanın eşsiz manzarasında, Haliç’in kızıla boyanmış gün batımında özel bir an geçirmek için Mesai Karaköy doğru adres… Mesai, Sevgililer Günü özel menüsü, zengin kokteylleri ve şık konsepti ile keyifli bir akşam yemeğine hazır.